Laatste fase werkzaamheden N348 in zicht

Nog even en dan zijn de werkzaamheden aan de N348 afgerond. De vijfde en laatste fase start twee dagen eerder dan in eerste instantie gepland.

Tot zaterdagmiddag 18 november vinden er nog werkzaamheden plaats vanaf de rotonde op de Boxbergerweg / Raalterweg tot en met kruispunt Woolsdijk. De N348 / Weseperweg Rondweg is ter hoogte van dit werkvak dicht.

Voegovergangen vervangen
Ook vinden er tot zaterdagmiddag 25 november werkzaamheden plaats aan het viaduct op de Siemelinksweg over de Holterweg (N344). Daar worden voegovergangen vervangen. Voegovergangen zorgen ervoor dat de werking in de aansluiting tussen het wegdek en het kunstwerk wordt opgevangen. Onder kunstwerk wordt verstaan: bruggen, tunnels, aquaducten en verkeerskundige draagconstructies.

Tussen de Siemelinksdwarsweg en het Wilgehaantje is per richting één rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Laatste fase
Op 18 november wordt gestart met de laatste fase. Dan beginnen de werkzaamheden vanaf kruispunt Broeklanderweg / Heetenerdijk tot en met kruispunt Ramelerdijk. De N348 is ter hoogte van dit werkvak dicht. Oversteken is voor fietsers en voetgangers vanaf zijwegen beschikbaar. Deze laatste fase duurt tot en met vrijdag 1 december.

Op de kaart hieronder is te zien welke gebieden wanneer zijn afgesloten. Ook zie je welke omleiding je het best kunt nemen.

Legenda groot onderhoud N348 Raalte – Deventer / Afbeelding van: Provincie Overijssel

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer