Revuegezelschap presenteert ‘Het nieuwe normaal’ in Wesepe

Het revuegezelschap ‘Tempo’ uit Wesepe heeft komend weekend de uitvoering van hun nieuwste voorstelling; Het ‘nieuwe’ normaal. In het Wapen van Wesepe is het spektakel te zien met na de show livemuziek en een DJ.

In navolging van het openluchtspektakel in de zomer van het vorige jaar, is nu de voorstelling van het revuegezelschap ‘Tempo’ in het Wapen van Wesepe. Ze hebben twee voorstellingen gepland, de kaartverkoop van de vrijdagavond heeft storm gelopen, maar de voorstelling van 20:00 uur kent nog enkele vrije plekken.

Voor de zondagmiddag voorstelling zijn ook nog kaarten beschikbaar. Deze zijn online beschikbaar via de website van Tempo, bij de lokale bakker of eventueel aan de deur (als het niet uitverkocht is!).

Tekst gaat verder onder de afbeelding…

De voorstelling gaat over Wesepe, de laatste nieuwtjes en over het ‘nieuwe normaal’. Het is een show voor en door Wesepenaren, jong en oud, oud en nieuw!  Na afloop van de voorstelling is er een gezellige muzikale afsluiting met ‘Hein van de Spitfires’ en de ‘Vynil-DJ’s’.

Hoofdfoto is gemaakt na de openluchtvoorstelling in 2022, foto ontleend aan de Facebookpagina van Tempo Wesepe

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer