Snelle te gast bij Salland1!

Het was even de vraag of het nog zou gaan gebeuren, maar uiteindelijk verscheen hij dan toch: Lars Bos, beter bekend als Snelle! Na een lange dag zijn nieuwe single bij verschillende omroepen gepromoot te hebben, kwam hij donderdagavond ook langs bij Salland1. Erik van Luttikhuizen ging met hem in gesprek.

Een week geleden maakte Snelle op Instagram bekend dat hij van plan was om een bijzonder record neer te zetten. Hij wilde namelijk in één dag zoveel mogelijk lokale, regionale en landelijke omroepen bezoeken om zijn nieuwe single ‘Radio’ te promoten. Die zeer succesvolle dag was gisteren en Salland1 kon natuurlijk niet worden overgeslagen, aangezien Lars in Deventer heeft gewoond. Ook speelde zijn vader, Jan Bos, als doelman voor Go Ahead Eagles.

Het prachtige Wijhe
Laat in de avond bracht Snelle een bezoek aan het ‘prachtige Wijhe’, zoals hij het zelf mooi omschrijft. Ondanks de intensieve dag, Salland1 was de 29ste omroep die hij bezocht, vertelt Snelle enthousiast over zijn nieuwe single. Ook vertelt hij wat hij het leukst vond aan de recordpoging, welk liedje hem raakt en welke geur hem doet denken aan de tijd van vroeger.

Het volledige gesprek met Snelle is hierboven terug te zien.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer