Saxion en Aventus trappen het schooljaar af op het Grote Kerkhof in Deventer

Gisteravond is Deventer weer even wakker geschud door de Grote Kick-Off. Hogeschool Saxion en Mbo school Aventus organiseren elk jaar een muziek evenement om het schooljaar goed van start te laten gaan.

De locatie dit jaar was wat anders dan andere jaren. Het mocht namelijk plaatsvinden op het recent vernieuwde Grote Kerkhof. Het terrein was omgebouwd tot een echt festivalterrein, met verschillende foodtrucks en kraampjes aan de zijkanten. Vanaf 17:00 uur begon de eerste act en het laatste nummer werd om 23:45 uur gedraaid.

Grote variatie aan artiesten
De avond begon met opkomende artiesten die vooral in de hiphopscene nieuwe hits maken, waaronder: Elmer, Idaly, Brunzyn, DIKKE en Katnuf. Later verscheen ook de bijzondere Prins S. en De Geit, een band van 3 man die vooral elektronische muziek gemixt met pop en rap maakt. De teksten van de groep gaan vooral over het nachtleven en dat brengen ze op een manier over waar je dat nergens anders ziet. Als afsluiter stond Natte Visstick op het podium. Zijn muziek bestaat vooral uit techno en hij is een van de grootste hypes op dit moment. Een goede afsluiter van de avond dus.

Al met al kan je dus wel zeggen dat het Burgerweeshuis samen met de scholen Aventus en Saxion een goede afsluiter van de zomervakantie hebben kunnen organiseren.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer