Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen

Dat is de missie van de populaire pianist Wouter Harbers die Heino vanaf september acht maal vereerd met een concert in de prachtige Nicolaaskerk.

Zelf noemt hij het ‘koffieconcerten’ waarbij hij voor verbinding zorgt en dat geeft de Amersfoorter veel voldoening: “Het is mijn missie om pianomuziek toegankelijk te maken voor een breed publiek.”

Volle zalen en kerken trekt Wouter, voornamelijk senioren, die genieten van het informele karakter van de concerten. Ook de Nicolaaskerk in Heino deed hij aan en daar ontdekte Wouter de prachtige akoestiek en sfeervolle kerkzaal. De organisatie was razend enthousiast, en vroeg of frequentere samenwerking mogelijk was.

En zo ontstond het initiatief voor een nieuwe reeks maandelijkse koffieconcerten; op elke derde woensdagmiddag van de maand. Startend op 20 september en de laatste, in de reeks van acht, is te bezoeken op 17 april 2024.

Foto van website koffieconcerten.nl

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer