Ook de Supporters Vereniging stelt open brief op richting Go Ahead Eagles

Maandagmiddag verscheen op de Facebook pagina van de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles een open brief aan Go Ahead Eagles. Het bestuur van de SV toonde online de gehele open brief welke gericht men verzonden heeft aan de algemeen directeur van Kowet: Jan Willem van Dop.

De brief volgt een dag nadat er op het voetbalplatform Deventer Voetbal al een column was te lezen van Erdal Acipinar, vaste columnist van Deventer Voetbal en fanatiek Eagles supporter.
In een reactie aan Salland1 gaf directeur Jan Willem van Dop aan te reageren via de eigen media van Go Ahead Eagles.

In copy/paste hieronder de brief:

Beste leden SV en overige supporters,
Zojuist het volgende bericht naar de club gestuurd.

Beste Jan Willem,

Vanuit het bestuur, leden van de supportersvereniging en overige voetbalsupporters wil ik jou een aantal zaken voorleggen en hopende dat je hier richting allen iets mee doet.

Ik snap best dat Go Ahead Eagles ook niet gelukkig is met hetgeen er in voorbereiding op het nieuwe seizoen is gebeurd voor ons als supporters.
De beleving naar dit nieuwe seizoen is verre van leuk geweest voor ons allen.

Klein Milanello (Terwolde) wat niet is doorgegaan.
De open dag die niet is doorgegaan.
Oefenwedstrijden welke besloten werden afgewerkt.
En tijdens het nieuwe seizoen wordt er zwaarder opgetreden naar de supporters.

Helaas moeten wij constateren dat er wel degelijk een aantal van deze punten anders had gekund of in ieder geval eerlijk en duidelijker hadden kunnen worden gecommuniceerd.

Terwolde:
Geen seizoenstart Terwolde door te late vergunningaanvraag? of te laat aanleveren oefenschema? ( volgend jaar gaat het wrs gewoon weer daar plaatsvinden )

Open dag:
Door de verbouwing die gelijk na het concert van Snelle zou plaatsvinden. Er is nog geen spade de grond in voor wat betreft de nieuwe aanbouw. Een open dag was wat ons inziens best nog wat voor in te richten.
Dit is voor onze supporters namelijk de dag voor een nieuw seizoen.

Oefenwedstrijden:
Een start naar het nieuwe seizoen met 6 oefenwedstrijden waarvan er 4 besloten zijn. Dit is in de clubhistorie nog nooit gebeurd.
Afgelopen vrijdag de afgelaste wedstrijd door wateroverlast (begrijpelijk) maar wel met familie, vrienden en wie nog meer.

Dit zijn een aantal zaken die pijn doen bij een supporter van “ONS” Go Ahead Eagles.
Een club ook van de supporters.

En als laatste punt het zwaarder optreden naar supporters bij overlast situaties tijdens uitwedstrijden:
Hiervan mogen wij toch hopen dat er eens een keer maatwerk gaat worden geleverd en dat de goedwillenden niet worden geconfronteerd met een algeheel uitwedstrijdenverbod voor alle toeschouwers.

Jan Willem, ik hoop dat je richting alle supporters een terugkoppeling geeft. Open, eerlijk en transparant. Dit verdienen wij als trouwe aanhangers van deze mooie club. Neem vooraf frustratie weg voordat het nieuwe seizoen begint.

Namens ALLE Go Ahead Eagles supporters, leden supportersvereniging en bestuur SV.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer