Het weekend van… Welsum op Salland1!

Foto : Welsumse Karmse

Welsum kan dan wel voor veel Sallanders aan de andere kant van de IJssel liggen; het is wel degelijk onderdeel van Salland, ze voelen zich daar Sallanders én ze hebben ieder jaar een dorpsfeest: De Welsumse Karmse. Normaal gesproken had het feest dit weekend plaatsgevonden en daarom is aankomend weekend op Salland1 ‘Het Weekend van Welsum!’ We gaan de Welsumse Karmse vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Welsum’.

Zaterdagavond en zondagmiddag gaan we bellen met diverse inwoners uit Welsum, zoals wagenbouwers, een inwoners van de nieuwste wijk van Welsum en het bestuur van de Welsumse Karmse. Een deel van de interviews is een zaterdagavond. Het andere deel is op zondagmiddag. Veel inwoners vieren het feest in kleine, zelf georganiseerde kringen/vriendengroepen die veelal op zaterdagavond en/of zondagmiddag samen komen.

Heb je nog andere extra ideeën voor beide programma’s? Laat het dan aan ons weten! De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Voel je vrij en wees creatief! Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

1 Comment

Geef een reactie