Salland1 brengt samen met luisteraars de dorpsfeesten bij je thuis en zet kernen in het zonnetje!

De dorpsfeesten gaan dit jaar helaas niet door vanwege de Coronacrisis. Uiteraard gaat momenteel de gezondheid voor. Echter hoeft dat niet te betekenen dat er geen feestje kan worden gebouwd! Daarom presenteert Salland1 vanaf elk weekend een virtueel dorpsfeest voor een andere kern in Salland. Uiteraard zijn alle andere Sallanders ook uitgenodigd op het feest. Op zaterdagavond doen we dat in “Welkom in de Feesttent!” en op zondagmiddag in “De zondag van …”.

Welkom in de Feesttent!

Op zaterdagavond wordt er energieke, uptempo tentfeestmuziek gedraaid. We proberen zoveel mogelijk mensen te spreken uit de plaats waar het feest plaats zal hebben gevonden om er een lokale tint aan te geven. Verder willen we een dorpsstrijd organiseren! Wil je strijden voor jouw dorp? Neem dan contact met ons op! Ook zijn verzoekjes welkom, draaien we aan een muziekgenre rad, mag iedereen inbellen en is er ruimte voor (drank)spelletjes en optredens. Kortom: Een gezellige stapavond waarvan jij onderdeel bent!

De zondag van …

Op zondagmiddag gaan we een gezellig familieprogramma maken met veelal opwekte, vrolijke muziek. Er is dan aandacht voor activiteiten uit het dorp die anders in het betreffende weekend zouden zijn geweest, voor bijzondere verhalen uit de kern, leuke spellen, typische dorpsactiviteiten en alles waarmee jij jouw dorp in het zonnetje wil zetten. Heb je een idee voor het programma? Neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk op de radio! Daarnaast komt er in het programma een sportblok en een top 3 uit een top 40 voorbij.

Dorpsfeesten

Bij deze twee programma’s willen we graag ook de organisaties van de dorpsfeesten erbij betrekken om samen een leuke invulling aan deze programma’s te geven. De organisaties zijn immers ook degenen die weten wat de inwoners van de kern leuk vinden en hebben vaak leuke, creatieve ideeën. Uiteraard zijn ook ideeën van andere dorpsleden welkom! We staan voor veel open! Via de radio is er meer mogelijk dan dat je waarschijnlijk denkt. Met z’n allen geven we aan beide programma’s een mooie invulling. Wat maakt jouw dorp geweldig, bijzonder, creatief of uniek?

Artiesten

Ook voor bands, DJ’s en andere artiesten wordt het een zomer met een lege agenda door de afgelaste evenementen. Ook aan hen willen we een podium bieden. Lijkt het je leuk om op te treden bij Salland1 in één van beide programma’s? Schroom dan niet en laat van je horen!

Kalender

Elke week komt er een persbericht waarin wordt vermeld in welke kern het aanstaande weekend een virtueel feest wordt gevierd. Dit weekend is dat Heeten! Soms kan het voorkomen dat er in een weekend geen dorpsfeesten zouden zijn geweest. Ideeën voor deze weekenden zijn uiteraard welkom!

Uitzendtijden

Op zaterdagavond “Welkom in de Feesttent” van 21.00-24.00 uur.

Op zondagmiddag “De Zondag van … “ van 16.30-19.00 uur.

Hit Memories met Henk Roozenboom wordt inmiddels weer uitgezonden op het normale tijdstip (12.00-14.00 uur) en Salland Sport wordt voorlopig uitgezonden van 14:00-16:30 uur.

Contact opnemen

Het programma is opbouwende. We gaan er de komende weken steeds meer vorm aan geven. Het vormgeven van het programma willen we gezamenlijk met de luisteraars/inwoners doen! Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van één of beide programma’s voor het weekend van jouw dorp? Laat het ons weten door contact op te nemen per mail (luuk@salland1.nl), door te appen (of tijdens de uitzending te bellen) naar 0572-360188 of stuur een bericht naar de Facebookpagina van Salland1!

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer