Vaderdag Scania Sessions bij Maalderij Bökkers ‘De Bökkers Mölle’

Ben je helemaal klaar met de accuboormachines, nieuwe set schroevendraaiers of een paar sokken? Neem je vader dan op zondag 17 juni mee naar de Scania Sessions bij Maalderij Bökkers Mölle in Olst, want daar wordt vader getrakteerd op een bandje, biertje en een barbecue. Vaderdag moet immers een feest zijn.

 

De frisse biertjes en de overheerlijke barbecue worden vakkundig verzorgd door Maalderij Bökkers, ‘De Bökkers Mölle’, die inmiddels in de wijde omtrek bekend staat vanwege vers, kwaliteit en bovenal erg lekkere producten. Spareribs en burgers van de bbq, een lekker biertje en overheerlijke cocktails van de palletbar voor de moeders . Aan de kleintjes is ook gedacht. Er is een rodeo springkussen en ze kunnen heerlijk ravotten in de speelweide.

 

Scania Sessions: livemuziek van 69 Comeback

69 Comeback is een nieuw Rock ‘n’ Roll trio met een groove. Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock’ n’ Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues maar laten ze zich absoluut niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960. Sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten. De band treedt op in de laadbak van een oude Scania torpedo uit 1977.

 

Een vaderdag om nooit te vergeten, wie wil zijn vader dat nou  niet geven?

Het feest begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

De winkel en de bakkerij zijn die dag ook gewoon vanaf 11.00 uur open.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie