Inhoud 347ste uitzending Airplay Sport

Op zondag 10 juni  is tussen 14:00-16:00 uur de 347ste aflevering van Airplay Sport op Airplayradio te horen. (Tevens een van de laatste uitzending van dit seizoen. 24 juni zal de laatste zijn)  In de deze uitzending geen live voetbal aangezien de competities zijn afgelopen en de ploegen uit de gemeente Olst – Wijhe niet in de nacompetitie in actie komen. Wel volgen we de nacompetitie wedstrijden die interessant zijn voor de competities van de ploegen uit de gemeente Olst – Wijhe. Wel schuift Bert Liefers aan . Hij deed afgelopen seizoen regelmatig verslag van de thuiswedstrijden van Wijhe’92. Met hem blikken we terug op het  seizoen van Wijhe’92

Om half 3 schuift atlete Lynn van Zijl uit Wijhe aan. Met haar praten  we over haar mooie behaalde prestaties afgelopen maanden. En over haar atletiek seizoen en carrière.  Tussen 3 en 4  gaan we bellen met Karin Leerkes. Zij is  met het G-Handbal team van Wijhe’92 dit weekend voor de eerste  keer actief óp de Special Olympics . Met haar gaan we sfeerproeven en praten over de resultaten.

Heeft u zelf nog sportnieuws dat u onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kunt u dat mailen naar sport@salland1.nl , een bericht sturen via Twitter(@Airplay Sport) of Facebook (facebook.com/Airplaysport) en tijdens de uitzending kunt u bellen naar de studio via 0570-521054.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie