Reünie tennisvereniging ’t Eierhuisje in Broekland

Op 22 september organiseert Tennisvereniging ’t Eierhuisje in Broekland een reünie voor oud-leden, oud-tennisleraren en leden. De organisatie hoopt via de media deze leden te bereiken.

Geschiedenis
Een kleine 40 jaar geleden zijn enkele enthousiaste Broeklanders begonnen met tennissen op de asfalt parkeerplaats achter de eierhandel van Bouwhuis. In mei 1982 werd hieruit formeel een vereniging opgericht met de toepasselijke naam ‘ ’t Eierhuisje’, met een knipoog naar het alom bekende Melkhuisje. In 2002 is de vereniging onderdeel geworden van de ‘Sportvereniging Broekland’. In de jaren die volgden heeft de vereniging veel leden mogen verwelkomen en werd het een bloeiende vereniging met wisselende banen en plekken. Zo begonnen ze met een asfaltbaan bij eierhandel Bouwhuis, daarna speelden ze op gravel achter het voormalige Horsthuis en op dit moment met een kunstgrasbaan naast het nieuw gebouwde Horsthuis.

Uitnodiging voor reünie
Nu organiseren enkele enthousiastelingen een reünie om nog eens na te praten over en terug te kijken op de vele tennisuurtjes, toernooien en clubkampioenschappen, waar het nodige plezier aan is beleefd. De reünie vindt plaats op 22 september 2018, bij de tennisbanen van Het Horsthuis in Broekland. Het begint om 18.00 uur. Iedereen die (jeugd-) lid is geweest, tennisles heeft gegeven en nu nog lid is, is van harte welkom. De organisatie nodigt hen bij deze, via de media, uit omdat het niet lukt om iedereen persoonlijk bericht te doen, aangezien veel contactgegevens (met name van oud-leden) ontbreken.

Opgeven
Je kunt je nú al opgeven voor deze reünie bij een van de reüniecommissieleden, Ben Blom, via het e-mailadres: benblom56@gmail.com.
Kosten voor deelname reünie zijn € 10.– . Je krijgt hiervoor een gezellig programma en de nodige versnaperingen. De drankjes zijn voor eigen rekening. (betalen kan op 22 september)

Op zoek naar
Graag willen wij op deze avond foto’s en filmpjes laten zien. Heb je leuk beeldmateriaal? Deel het dan met ons! Tastbaar beeldmateriaal kan je inleveren bij Theo Marrissink, Pereland 7, 8107 BM Broekland – voorzien van je naam en adres – je krijgt ’t terug.
Digitaal beeldmateriaal kan je versturen naar Jeannet ten Have, e-mailadres: ledenadministratie@eierhuisje.nl

Ledenwervingsactie
Tevens willen wij jong en oud de gelegenheid geven om (opnieuw) kennis te maken met tennis voor een speciale lidmaatschapsaanbieding met of zonder tennislessen. Belangstelling? Of wil je meer informatie? Vraag ernaar bij Cilia: 0572-351674 of ciliakk@develner.nl .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie