De Steerneshow

De Steerneshow

De Steerneshow is een veelzijdig programma met een brede muziekplaylist. Het programma wordt op donderdagavonden tussen 19.00 en 21.00 uur uitgezonden op Salland1 en wordt gepresenteerd door Luuk Steerneman.

In het programma zijn een aantal vaste items. Zo hoor je in de zomermaanden het item ‘Welkom in de Feesttent!’ waarin aandacht wordt besteed aan zo veel mogelijk (tent)feesten in Salland. Ook hoor je wekelijks het Kijk op het Nieuws waarin Stefan van Riel, Bert Liefers en/of Benjamin Borgman met Luuk Steerneman hun blik werpen op iets wat er in Salland (of daarbuiten) aan de hand is. Verder komen er zo nu en dan verassende dingen voorbij die je wellicht niet verwachtte en welke van tevoren dus ook niet bekend worden gemaakt.

Op muzikaal gebied heeft de Steerneshow ook items. Zo hoor je wekelijks een lange plaat van minstens 6 minuten, omdat deze platen nauwelijks gedraaid worden op de radio. Verder gaat de Steerneshow wekelijks op muzikale wereldreis in het Internationale Muziekrad waarin alle landen van de wereld een keer langs zullen komen. Ook wordt er wekelijks een nieuwe plaat gedraaid, is de eerste plaat na 8 uur altijd lekker hard en kiest de automatische computer zo nu en dan een plaat uit wat vaak een verassende uitkomst oplevert.

De muziekkeuze is afwisselend. Zo wordt er oude en nieuwe muziek gedraaid in de genres rock, pop, dance en zo nu en dan hiphop, hardrock en feestmuziek. In het speciaal komen er wekelijks nummers voorbij welke nog nauwelijks worden gedraaid op de radio en die je wellicht al vergeten was. Deze komen dan meestal uit de jaren ’00 en jaren ’10.

Mail: luuk@salland1.nl

FB: facebook.com/steerneshow/

 

Programma gemist? Luister nu terug:

1e uur (donderdag 19-20uur)

2e uur (donderdag 20-21uur)