Puberdrama en Pink Project in het HOFtheater

Pubers, ze kunnen je tot waanzin drijven maar het zijn ook jonge mensen met een passie die een identiteit ontwikkelen. In de voorstelling Tis Hier Geen Hotel, op donderdag 17 oktober in het HOFtheater, komen alle facetten van pubers aan de orde. Op zaterdag 19 oktober komt Pink Project met de indrukwekkende Pink Floyd’s Anniversary Show naar Raalte. Voor beide voorstellingen zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Tis hier geen hotel

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers, onder regie via Jeroen Woe (bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe).

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Tis hier geen hotel op donderdag 17 oktober 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,00 per stuk.

Pink Project

Pink Project komt met de indrukwekkende Pink Floyd’s Anniversary Show naar Raalte. De show staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die in 2019 respectievelijk 40 en 25 jaar geleden werden uitgebracht. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Er zijn nog enkele (sta)kaarten beschikbaar voor Pink Project op zaterdag 19 oktober 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 29,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie