Wijhe maakt zich op voor de 7e editie van Hallowieje

Wijhe, 11 oktober 2019

Wijhe maakt zich op voor de 7e editie van Hallowieje

Van maandag 21 oktober t/m zaterdag 26 oktober wordt Wijhe HALLOWIEJE. Met een uitgebreid programma komen de spoken en griezels weer tot “leven”. Van jong tot oud kan men zich vermaken gedurende de hele Hallowiejeweek.

Maandag 21 Oktober. Tuinen en straten in Wijhe zullen worden omgetoverd in Halloween stijl!, waarbij je je soms afvraagt wil ik hier wel zijn.

Dinsdag 22 Oktober van 10.00 – 16.00 uur De Sallandse wandelvierdaagse met meer dan 1200 deelnemers doet deze dag Wijhe (Hallowieje) aan. In de Langstraat zullen zij en alle andere bezoekers worden getrakteerd op een griezelig gezellig ontvangst. Vele griezels dwalen rond door de Langstraat en er zullen griezelige decors worden uitgestald.

Woensdag 23 Oktober van 15.00-18.00 uur In Party Restaurant Lokate kunnen kinderen van de basisscholen deelnemen aan een griezel knutselmiddag. Prijs € 12,00 per kind dat is incl. alle materialen plus eten en drinken!. Wel dien je je voor 23 oktober op te geven via: info@lokate.nl

Vrijdag 25 Oktober van 16.00-20.30 uur – Heksenmarkt op het Van Dedemplein van 16.00-20.30 uur. Vrijdag is een van de hoogtepunten deze week. De traditionele gezellige heksenmarkt voor groot en klein voor griezelig vermaak. Popcorn, suikerspin, blikgooien, touwtje trekken, schminksalon, wonden maken, tattooshop, heksenkapsels, pannenkoeken eten, heksenlimonade en nog veel meer gein! – Griezel puzzeltocht vanaf 16:00 uur in de winkelstraat. In de meeste winkels van Wijhe staat een griezelige voorwerp. Weet jij welke voorwerpen waar staan? Doe mee met deze puzzeltocht en misschien win jij wel een leuke prijs! – Lampionnen optocht om 19:00 uur vanaf het Van Dedemplein. De jaarlijks lampionnen optocht start op het van Dedemplein met voorop het Showkorps Amicitia dat geheel in greizel stijl zal zijn! – Griezelige stuntshow bij de molen aanvang 19:15 uur Er zal een groot spektakel plaatsvinden boven op de molen. Hoek Molenstraat/Molenbelt. Echte stuntmannen zullen op de top van de molen de gevaarlijkste stunts uitvoeren. Dit mag je beslist niet missen!

Zaterdag 26 Oktober Griezelige Spookwandeltocht vanaf 19.00 uur Party Restaurant Lokate organiseert vanaf 19:00 uur een griezelige wandelspooktocht door de omgeving van Hallaowieje. Kaarten zijn te koop bij het Party Restaurant Lokate Handelsweg 15 Wijhe en bij Primera Schippers. € 11,00 voor volwassenen, kinderen onder de 12 jaar € 6,50 (incl. 1 consumptie) (Kinderen onder de 12 jaar op eigen risico) tocht heeft griezelcategorie: hoog! Na afloop van de tocht organiseeert Party Restaurant Lokate de Meat and Greet Party vanaf 21:00 uur tot heel laat, Een gezellige feestavond met gratis hapjes en gezellige muziek en je kunt de griezels van de tocht ontmoeten, ga met ze op de foto of bekijk hoe gaaf ze zijn! Ga voor het totale programma naar www.hallowieje.nl of laat je gewoon verrassen en bezoek het gastvrije IJsseldorp Wijhe

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie