Presentatie DOP Boskamp


(be)leven? Dat is de titel van het dorpsontwikkelingsplan van Boskamp. Het bureau En de Buurt uit Deventer, in de personen van Edwin Broekman en Marieke Peet, begeleiden Belangengroep Beter Boskamp in dit traject.
En de Buurt heeft in de afgelopen maanden met vele bewoners, van jong tot oud, van de Boskamp (kern en buitengebied) gesproken. Ook hebben alle huishoudens van Boskamp een antwoordkaart ontvangen. Op deze antwoordkaart worden in totoaal zes vragen gesteld. Vragen over het wonenop de Boskamp en wat er verbeterd zou kunnen of moeten worden. Wat de mens zelf kan bieden en wat de verwachtingen zijn naar anderen. Op deze manier kreeg iedereen de kans zijn wens of idee kenbaar te maken.

Presentaties ideeën en stemmen op dinsdag 1 november
Alle wensen en ideeën van de inwoners van de Boskamp worden bij elkaar gebracht. De uitkomsten hiervan worden gepresenteerd op dinsdag 1 november aanstaande.
?s Middags is in partycentrum IJsseldijk een expositie van de ideeën en wensen van de kinderen. De twee basisscholen St. Aloysius en De Klimboom zijn actief betrokken bij dit dop-traject.
?s Avonds worden in het dorpshuis van Overkempe de ideeën en wensen van de volwassenen gepresenteerd. Ook kan dan gestemd worden op de plannen die gepresenteerd zijn. Zo kunnen de Boskampenaren aangeven welke onderwerpen zij belangrijk vinden voor de Boskamp. Ook kunnen zij aangeven of zij zich voor dit onderwerp willen inzetten.

Alle Boskampenaren zijn zowel ?s middags als ?s avonds van harte uitgenodigd en hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

 

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie