Onverklaarbaar Geluid op Salland1 verbetert sfeer tijdens Dorpsquiz Raalte

Op de avond van de langverwachte Dorpsquiz in Raalte, werden de deelnemers  verrast door een onverwacht element: ‘het geluid’. Een mysterieus geluid, dat niet direct te herleiden was, verhoogde de spanning en voegde een extra dimensie toe aan de al bruisende sfeer van de avond.

De Dorpsquiz Raalte is een spel, waarbij (in teamverband) een vragenlijst ingevuld moet worden en opdrachten uitgevoerd moeten worden. 106 Teams doen dit jaar mee aan de razend populaire dat zijn herkomst kent uit 2019.

Het geluid
Het geluid was één van de nieuwe onderdelen van de uitdagende avond. ‘Het geluid’ dook die avond, na elke nieuwsuitzending, op de radiozender van Salland1 op. De deelnemers van de Dorpsquiz Raalte werden uitgedaagd om niet alleen hun kennis te testen, maar ook om dit raadselachtige geluid te identificeren en te integreren in hun antwoorden.

Dorpsquiz Raalte 2022

Geslaagde avond
Organisatoren van de dorpsquiz kijken terug op een geslaagde avond: “Mooi dat ook Salland1 ons zo enthousiast heeft geholpen met een van de opdrachten. Deze samenwerking smaakt naar meer. We hebben nu al leuke ideeën voor de volgende edities!” aldus Pieter Nijland, een van de organisatoren van de Dorpsquiz Raalte.

De organisatie bedankt alle deelnemers, sponsors, (sport)locaties en Salland1 voor hun betrokkenheid en ziet uit naar de volgende editie van de Dorpsquiz. De uitslag volgt op zaterdag 20 januari 2024.

Archieffoto’s: Website Dorpsquiz, editie 2022

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer