Nog enkele staplaatsen beschikbaar voor Symfo Classics

Het eerste weekend van december begint goed in het HOFtheater met Symfo Classics. Op vrijdag 6 december speelt deze band muziek van o.a. Pink Floyd, Queen en Supertramp. De geplande voorstelling van Kirsten van Teijn op 7 december is verplaatst naar Theater Podium Heino.

‘Crossing the Borders’, zo luidt de treffend gekozen titel van het nieuwe programma waarmee Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock langs diverse theaters en popzalen trekt. Want meer dan tevoren zullen tijdens deze vijfde tournee de symfonische grenzen worden verkend en ook overschreden.

Dit gebeurt met een 100% nieuw samengesteld repertoire bestaande uit symfonische rock monumenten en wereldhits én in een deels gewijzigde bezetting. Zo zal niemand minder dan zanger/gitarist Erwin Nyhoff (bekend van The Prodigal Sons en The Voice) het podium delen met de vertrouwde Symfo Classics gezichten en topvocalisten Cindy Oudshoorn & Martin van der Starre en gitarist van de buitencategorie Rob Winter. Symfo Classics heeft zich al jaren als een merk bewezen waarbij de lat heel hoog ligt.

Er zijn nog enkele staplaatsen beschikbaar voor Symfo Classics op vrijdag 6 december, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten à € 24,50 zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie