Nabeschouwingen zondag 18 september

De nabeschouwingen uit de uitzending van afgelopen zondag. In Salland Sport spraken we voetbaltrainers John Beijen van Wijhe’92, Martin Dollenkamp van Heeten en Ivo Tammens van SDOL. Tevens zijn deze drie clubs ook poulewinnaar in de beker en door naar de volgende ronde. Overigens geldt dat ook voor ABS, Colmschate’33, Overwetering, Heino 2, Sallandia, Helios en Sportclub Deventer. En wellicht komt er deze week nog een Deventerse club bij.

Naast voetbal waren er ook nabeschouwingen met spelers en trainers die uitkomen in andere sporten. Ten eerste spraken we Etienne Rameaux van DHV dames 1. Ook spraken we Avior dames 1 trainer Jeroen Jansen. Tot slot speler Thom van den Eijkel aan het woord over hun eerste divisie wedstrijd van zijn tafeltennisteam uit Heino. Dat was in de 3e divisie.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. De nabeschouwingen van Go Ahead Eagles – Emmen zijn hier te vinden.

Voetbal

Trainer John Beijen van Wijhe’92 na de voetbalwedstrijd Wijhe’92 – Lettele. Eindstand 5-2. De wedstrijd vond plaats in de laatste speelronde van de poulefase van de beker. Wijhe’92 is poulewinnaar en door naar de volgende bekerronde.

Trainer Martin Dollenkamp van Heeten na de voetbalwedstrijd Terwolde – Heeten. Eindstand 2-4. De wedstrijd vond plaats in de laatste speelronde van de poulefase van de beker. Heeten is poulewinnaar en door naar de volgende bekerronde.

Trainer Ivo Tammens van SDOL na de voetbalwedstrijd SDOL – Almelo. Eindstand 4-1. De wedstrijd vond plaats in de laatste speelronde van de poulefase van de beker. SDOL is poulewinnaar en door naar de volgende bekerronde.

Hockey

Trainer Etienne Rameaux van de Deventer Hockey Vereniging na de dameshockeywedstrijd Almelo – DHV. Eindstand 0-1. De wedstrijd vond plaats in 2e klasse.

Volleybal

Trainer Jeroen Jansen van Avior na de damesvolleybalwedstrijd Heyendaal – Avior. Eindstand 1-3. Het team komt uit in de 2e divisie B.

Tafeltennis

Speler Thom van den Eijkel van de tafeltennisvereniging uit Heino na de tafeltenniswedstrijd Kampenion – Heino. Eindstand 6-4. Het was de eerste wedstrijd in de 3e divisie B.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer