Muzikaal spektakel in de Muziekkoepel Deventer

De TismawajewendBand past uitstekend in het september programma van de Muziekkoepel Nering Bögel. “Stil zitten is geen optie”, zegt Marjan, de leider van de Bende uit Raalte. Vooraf staat het duo Ajemetz’ntweeen Band op het programma. Zondagmiddag 17 september is van 14.30 tot 16.30 uur en het is entree vrij.

Ajemetz’ntweeën Band
Het duo Ajemetz’ntweeën Band (voor de Muziekkoepel geen onbekende) bestaat al meer dan 12 jaar. John Kalma bespeelt virtuoos de accordeon en Theo von Bannisseht de gitaar en neemt het merendeel van de zang voor zijn rekening. Het repertoire van de groep is veelzijdig, namelijk nummers vanaf de jaren 60 tot aan nu, zowel Nederlands- als Engelstalig. De groep treedt een half uur op om daarna plaats te maken voor de Band uit Raalte met hun show.

TismawajewendBand
De TismawajewendBand uit Raalte is in 1993 begonnen als dweilorkest. Het eerste optreden bij Stöppelhaene was de grote droom die werkelijkheid werd. De Band is nu “Wereldberoemd” in Raalte en omgeving. Tegenwoordig treden zij compleet op met DJ-set, versterking en verdere elektronische ondersteuning in de vorm van basgitaar, keytar en een compleet drumstel voor de nog betere beats. Natuurlijk ontbreken de saxen, trompetten, trombones en sousaphone niet. Deze exotische combinatie zorgt voor een funky en dance-achtige sound. De hits van nu worden overgoten met een eigen beats-met-brasssausje. Ze zijn de eerste Straatband van Nederland met DJ! En elke happening waar we spelen, wordt één groot dansfestijn! 

Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Wil je meer info, ga dan naar de website van de Muziekkoepel

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer