6.5 C
Deventer
zaterdag, januari 22, 2022

Man uit olst rijdt terwijl rijbewijs is ingevorderd


Een 37-jarige man uit Olst is zaterdagochtend 30 januari op de Holstweg aangehouden voor rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd.

Passerende agenten zagen rond 09.10 uur op de Rijksstraatweg in Olst (Den Nul) een auto rijden. In het voorbijgaan zagen ze dat de auto bestuurd werd door een persoon waarvan ze wisten dat het rijbewijs is ingevorderd. De agenten moesten keren en troffen de auto aan op de Holstweg. Daar stapten de bestuurder en zijn bijrijdster net uit. Toen de man werd aangesproken liep hij weg. Toen de agenten hem wilden aanhouden verzette hij zich heftig. Uiteindelijk lukte het de man te boeien en over te brengen naar het bureau. Hij kreeg daar een bekeuring voor het rijden zonder geldig rijbewijs

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Stay Connected

812FansLike
1,936VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer