Revue Jong Wesepe “Veel voor weinig”


 

Afgelopen vrijdag vond de eerste uitvoering plaats van de Jong Wesepe-revue ?Veel voor weinig?. Tijdens de revue kwamen verschillende sketches aan bod. De onderwerpen van de verschillende sketches heeft bijvoorbeeld te maken met actualiteit, zoals de economische crisis en de Mexicaanse griep, maar ook alle roddels en gebeurtenissen rondom Wesepe komen aan bod. Zo werd er bijvoorbeeld ?Ik hou van Wesepe? gespeeld naar het RTL-programma van ?Ik hou van Holland?. De sketches bevatten vaak een flinke dosis humor.

 

 

 

 

De toneelgroep bestaat dit jaar uit 13 spelers en speelsters, waarvan er dit jaar 5 nieuwe bij zijn gekomen. De leeftijd varieert vanaf 14 tot en met 25 jaar. Allen hebben zij verschillende rollen en typetjes in de revue. Typetjes die aan bod kwamen tijdens de revue, waren bijvoorbeeld een asociale Nederlander, een brugklasser en Maxima. Kortom het was een avond vol humor, zang, cabaret en toneel!

 

De revue wordt ook nog gespeeld op a.s. zondag 31 januari en vrijdag 5 februari. Aanvangstijd op de zondag is om 14.30 uur en op de vrijdag om 20.00 uur. De entree bedraagt ?4 per persoon, maar kinderen tot en met 12 jaar, leden en donateurs (op vertoon van hun donateurskaart) hebben gratis entree.

Na afloop van de revue op zondag 31 januari zal DJ Vogeltje (Edwin Middeldorp) de muziek verzorgen en op vrijdag 5 februari zullen DJ Joyce & Ilse zorgen voor een grandioos slotfeest in Zalencentrum Wesepe.

 

Jong Wesepe hoopt u tijdens de revue ?Veel voor weinig? te zien!

 

 

 

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer