Programma eerste Sallandse Carnavalsoptocht


Nog ruim een week en dan is het zover. Zaterdag 13 februari loopt het normaal zo rustige dorpje Boskamp massaal uit voor de eerste Sallandse Carnavalsoptocht. De optocht vindt dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, al om 10.00 uur plaats. Vroege vogels kunnen zich echter om 7.00 uur al melden voor de Carnavalsbarbecue.

 

    

Vroege vogels

De barbecue op de Boskamp is inmiddels een echte traditie. Voorafgaand aan de optocht is iedereen van harte welkom op het Dorpsplein om onder het genot van een stevig ontbijt en carnavalsmuziek van de huis DJ?s Harrie en Jan Willem alvast in carnavalsstemming te komen. De barbecue wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrienden, of te wel de Barbecuecommissie. 

 

Feestvieren tot in de late uurtjes

Het programma voor het carnavalsweekend zelf ziet er als volgt uit:

–          Vrijdag 12 februari: kindermiddag (15.00 uur) en jeugddisco (20.00 uur) 

–          Zaterdag 13 februari: optocht (10.00 uur) en Gekostumeerd bal (21.00 uur)

–          Zondag 14 februari: Kleintje Carnaval (16.00 uur)

–          Maandag 15 februari: Rosenmontagbal  (16.00 uur)

 

Evenals andere jaren is er ook dit jaar weer gezorgd voor een programma voor jong en oud met diverse optredens en artiesten. Het volledige programma is te vinden op www.weteringzotten.nl.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer