Luuk Kluiters afgetest bij Go Ahead Eagles

Luuk Kluiters krijgt geen contract aangeboden bij Go Ahead Eagles. René Hake ziet in de 20-jarige centrale verdediger geen optie binnen zijn selectie.

De rechtsbenige Surinaamse Nederlander verscheen 14 dagen geleden pardoes in trainingspak op De Woldemarck. Uiteindelijk ziet de technische staf van Kowet geen toekomst voor hem bij de club.

Onder de foto meer over het Spaanse onderonsje op de foto hieronder…

Spaanse proefspeler
Volgens insiders heeft men aan de Vetkampstraat een oogje laten vallen op Unai Veiga. De centrale middenvelder is momenteel clubloos nadat UD Las Palmas hem geen contract meer aanbood. Veiga bloeide op in de jeugdopleiding van Athletico Bilbao waarna hij verkaste naar Real Sociedad. Aansluitend koos Veigo als jongeling al voor een overgang naar Las Palmas dat hem tweemaal verhuurde.

Te weinig perspectief lijkt het nu de 24-jarige zonder club zit en tijdelijk naar Deventer verkast om daar een contract proberen af te dwingen.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer