Geen basisplek voor Kluiters bij GA Eagles

Luuk Kluivers is niet afgetest, maar hij wil graag meer garanties op speeltijd. Dat is iets wat de staf van Go Ahead Eagles hem niet kon garanderen, dus zoekt de jongeling verder.

Luuk Kluiters was zo’n veertien dagen op proef bij Kowet en had een prima indruk: “Geweldig, ik ben warm ontvangen en heb het erg naar mijn zin gehad.” Toch gaat de centrale verdediger verder op zoek naar meer speeltijd: “Luuk is op een leeftijd aangekomen dat het goed is voor zijn carrière om veel te spelen. Daarom is in goed overleg besloten verder te kijken dan Deventer”, aldus Henk Maarten Chin, de zaakwaarnemer van Kluiters.

Geen basisplaats
Eerder schreef Salland1 in een artikel dat de 20-jarige Kluiters was afgetest, maar het blijkt dat in goed overleg afscheid is genomen van elkaar. De Deventerclub ziet in Kluiters niet direct een basisspeler, maar meer een optie voor de breedte. De afweging is dus gericht op de situatie. Een lastige keuze volgens Chin, die nu op zoek gaat naar een club die op dit moment beter bij hem past.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer