Luuk Kluiters traint mee bij GA Eagles

Luuk Kluiters was vandaag te zien in een Eagles trainingspak gedurende de training in Terwolde. De 20-jarige centrale verdediger staat officieel nog onder (amateur-)contract bij Lille in Frankrijk.

Plots viel het in het oog, is dat Virgil van Dijk? Maar van dichtbij bleek het niet de Liverpool ster te zijn, maar dat het gaat om Luuk Kluiters die zes maal uitkwam in de Championnat National, de onder 19 competitie in Frankrijk.

Tekst gaat onder de foto verder…

De rechtsbenige Surinaamse Nederlander doorliep de AZ jeugdopleiding nadat de Alkmaarders hem oppikten bij Zeeburgia. Aansluitend maakte Kluiters in augustus 2021 de overstap naar Lille waar hij werd toegevoegd aan de B-selectie van de Ligue 1 club.

Technisch manager Paul Bosvelt beaamt dat Kluiters op proef is bij Go Ahead Eagles en zich kan gaan bewijzen tegenover de technische staf van de Deventerclub.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer