-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Let’s Go! organiseert jaarlijkse flessenactie


Op zaterdag 2 januari 2009 organiseert Let’s Go! de jaarijkse flessenactie. Vanaf 10 uur ‘s morgens halen we in Wijhe huis aan huis lege (statie)geldflessen op. Ook als u ‘s morgens niet thuis bent, kunt u ons helpen. Zet uw lege flessen (ook bierkratten zijn welkom) dan bij uw voordeur. Ook kunt u uw flessenbon doneren in de daarvoor bestemde melkbussen bij de Albert Heijn en de Boni. U herkent de vrijwilligers van Let’s Go! aan een Let’s Go! hesje of Let’s Go! pet.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor het werkbezoek van veertig Wijhese jongeren aan Laubere en Suntasi in Letland in juni 2010. Zij zullen hier onder andere vier slaapzalen van het kindertehuis bij de school gaan opknappen. Kijk voor meer informatie op www.lets-go-wijhe.nl.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer