Kerstdiensten in Wijhe en de Elshof


Kerst in de Protestantse Nicolaaskerk van Wijhe en in Elshof.

Op Kerstavond is de eerste dienst om 19.00 uur. Een kans voor jonge gezinnen. In deze dienst verleent Impress haar medewerking. De tweede dienst is om 22.00 uur en daarin zingt het Sallands Vrouwenkoor onder leiding van Coert Bremmers.

Zijn vrouw Susanne Gersch-Bremmers begeleidt op de dwarsfluit. In beide vieringen staat het Kind centraal. Want het verhaal gaat dat dit kind nog steeds belangrijk voor ons is. De kerkvader Augustinus zei het al: Als Christus alleen in Bethlehem is geboren en niet in mij, dan is Hij voor niets geboren. Vanwege de te verwachten belangstelling is het wel handig dat u uw liedboek meeneemt, als u niet goed op de beeldschermen in de kerk kunt kijken.

Op Kerstmorgen is er een viering om 10.00 uur. Een viering voor alle leeftijden met oude vertrouwde liederen, maar ook andere. ?Go tell it on the mountain? is het thema en het inspireert ons tot een feestelijke viering van de geboorte van het geliefde kind van God. Het kinderkoor doet volop mee! Tijdens deze dienst is er een crèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar in ?t Langhuus. In deze diensten gaat ds. Peter A. van den Berg voor.

 

In het buurthuis Elshof wordt op 1e Kerstdag om 10.00 uur een school- en gezinsdienst gehouden waarin ds. H. Gijsen uit Holten voorgaat.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie