-0.4 C
Deventer
vrijdag, december 3, 2021

Olster harmonie geeft sfeervol kerstconcert


Muziekvereniging De Olster Harmonie gaf vrijdagavond 18 december een kerstconcert waar de aanwezigen genoten van prachtige muziek. 

 

 

Het samenspel van de Olster Harmonie met organist Wim de Just tijdens het nummer ‘To my country’, kwam helemaal tot zijn recht in de mooie R.K.-kerk op de Boskamp.  De Olster Harmonie had, naast hun eigen optreden, ook het Eper Koor Swinging Woodnotes uitgenodigd voor een optreden. Dit vrouwenkoor zong makkelijk in het gehoor liggende nummers en het optreden werd door het publiek zeer gewaardeerd.

 

Voorafgaand en na het concert genoten de aanwezigen van de glühwein en chocolademelk die door de Olster Harmonie werd aangeboden. Het was een sfeervolle avond in deze donkere dagen voor Kerst.

 

  

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer