Lenteflair geeft fleur aan Hemelvaartsdag in Diepenveen

De Lentefair in de pastorietuin naast het monumentale kerkje in Diepenveen kon zich op Hemelvaartsdag verheugen op veel belangstelling van het publiek. Volgens iemand van de organisatie wel enige duizenden bezoekers.

De pastorietuin, ingericht als een Engelse landschapstuin, is een prachtige locatie voor een evenement als dit. Het is fantastisch dat de huidige bewoners de tuin hebben gerestaureerd en het grootste deel van zijn oude pracht hebben hersteld. Het toevoegen van een moes- en fruittuin en zelfs een kleine vijver verrijkt de ervaring nog meer.

De tientallen kramen met diverse streekproducten boden zonder meer een gevarieerd aanbod op deze mooie dag. Het feit dat er planten voor in huis en tuin, biologisch geproduceerde voeding, natuurlijke verzorgingsproducten, sieraden en nog veel meer te koop was, laat zien dat er voor iedereen wel iets interessants te vinden was. Ook de eigengemaakte taarten waren erg in trek.

Al met al lijkt de Lentefair in Diepenveen een succesvol evenement te zijn geweest met een rustgevende sfeer dat de mensen heeft samengebracht. Het is altijd prachtig om te zien hoe lokale evenementen de gemeenschap kunnen verrijken en een positieve sfeer creëren.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer