Tuinexpo Luttenberg succesvol maar dat moet zo blijven

De Tuinexpo in Luttenberg: wie kent het niet? Vorig jaar was de 21e editie Tuinexpo Binnenstebuiten een groot succes. Al ruim 40 jaar lang is de Tuinexpo een begrip in Luttenberg en (verre) omstreken.

Om het jaar organiseert een gedreven werkgroep de Tuinexpo om zo inkomsten te genereren voor de manege. Een mooie kans voor hoveniers en aanverwante bedrijven om zich te presenteren, en voor de bezoeker een mooie aangelegenheid om inspiratie op te doen, ongedwongen rond te struinen en boordevol ideeën en groene koopjes huiswaarts te gaan.

Cas Veneberg van Stichting Manege De Luttenberg is al actief bezig met de voorbereidingen voor dit jaar. “Afgelopen jaar was niet alleen door het mooie weer een succes. De mooi ontworpen voorbeeldtuinen door de hoveniers trokken veel bekijks, het blote voetenpad voor de kinderen en de speciaal aangelegde pluktuin vielen ook erg in de smaak,” aldus Cas.

Om de Tuinexpo ook in het toekomst te kunnen blijven organiseren is de enthousiaste werkgroep op zoek nieuwe werkgroep-leden!
Lijkt het jou leuk bij te dragen aan dit fantastische evenement? Krijg je energie van organiseren, heb je creatieve ideeën, wil je jouw handen liever écht uit de mouwen steken of wil je eens meedenken over een toekomstige editie? Dan kun je aansluiten bij onze werkgroep.

Alle inbreng is welkom: we vernemen jouw reactie, suggestie of vraag graag via info@manegeluttenberg.nl of 06 42 56 61 40 (Cas Veneberg)

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer