14.6 C
Deventer
maandag, oktober 18, 2021

Kan GA Eagles PSV verder in de problemen brengen?

Go Ahead Eagles is van de roze wolk na de winst in de IJsselderby op PEC Zwolle van afgelopen zondag. In een opnieuw goedgevulde Adelaarshorst wacht vanavond namelijk de nieuwe opdracht voor de ploeg van trainer Kees van Wonderen: PSV. “Een van de beste twee ploegen van het land. Zij zijn het niveau van de rest ontstegen”, schetst Van Wonderen.

“Toch ben ik benieuwd hoe onze ploeg PSV pijn kan gaan doen en die mogelijkheden liggen er. Maar in principe verliest een topclub geen twee keer op een rij, want dan is het crisis”, zegt Van Wonderen over de situatie in Eindhoven. PSV verloor afgelopen week met 4-0 thuis van Feyenoord, waarbij trainer Roger Schmidt onder vuur kwam te liggen van de eigen aanhang na zijn veelbesproken wissels.

Wissels

Ook trainer Kees van Wonderen gaat zijn elftal weer wijzigen. Het is echter nog ongewis wie hij gaat vervangen in het team ten opzichte van afgelopen zondag. Bij Go Ahead Eagles ontbreekt alleen Jacob Mulenga wegens een blessure.

Wedstrijd live volgen met eigen verslaggevers – Wil je de wedstrijd rechtstreeks volgen? Ieder Kowet duel wordt live verslagen door het sportprogramma Salland Sport (voorheen Sport Live) zodat je thuis op de bank of in de auto volledig het gevoel van het duel mee krijgt.

Twee verslaggevers zitten voor u live in het stadion en zij nemen u mee in de sfeer en de spanning van ieder duel.

Salland Sport is een programma van de streekzender Salland1 dat op de oude Drtv kabelfrequenties te ontvangen is: via de kabel op 104.1 of via ether op 107.3.

Ook kunt u GA Eagles – PSV volgen via onderstaande liveplayer! Veel luisterplezier!

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,874VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer