Salland Sport (voorheen Airplay Sport) is het sportprogramma van Salland1 (voorheen Airplay Radio). Het programma is iedere zondag te horen tussen 14:00-18:00 uur en is gericht op de sportactiviteiten in Olst-Wijhe en Raalte.

In Salland Sport wordt wekelijks live verslag gedaan van diverse voetbalwedstrijden en zo nu en dan ook sportactiviteiten. Verder zijn er  tussen 16.00 en 18.00 uur nabeschouwingen te horen van de gespeelde voetbal- en handbalwedstrijden, wordt het laatste sportnieuws behandeld en wordt er aandacht besteed aan zo veel mogelijk sportactiviteiten d.m.v. interviews en reportages. Daarnaast is het sportprogramma erg actief met nieuws op deze site en op de sociale media kanalen van Salland Sport op Facebook, Twitter en YouTube.

De nabeschouwingen worden op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur herhaald.

Presentatie: Bert Liefers en Luuk Steerneman

We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s die een hobby zien in het maken van sportradio. Heb je interesse om aan het programma mee te werken? Check dan de pagina ‘Vacatures’ in de menubalk.

Contactgegevens Salland Sport: Tijdens de uitzending: Bellen/appen naar 0572-360188

Meest Recente Sportberichten

 • Salland Sport/interview: Freddy Wolterink zit op z’n plek bij HHZD en verlengd contract
  Freddy Wolterink heeft zijn contract verlengd bij HHZD. Ook volgend seizoen traint Wolterink de dames 1 uit Heino. Hij vertelt o.a. over waarom hij verlengd, waarom de match goed is en zijn kijk op de huidige Coronasituatie in de handbalsport.
 • Inhoud 436ste uitzending Salland Sport (24 januari 2020)
  Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! Daarin gaan we bellen met de verlengende handbaltrainer Freddy Wolterink van HHZD. Verder hebben we uiteraard het laatste sportnieuws, de actuele tussenstanden bij de Eredivisie, WB schaatsen en EK Shorttrack. Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40 hitdossier van 24 januari 1988, Wie van de 3 met David
 • Salland Sport/interview: John Beijen de nieuwe trainer van Wijhe’92 (17-01-21)
  John Beijen is de nieuwe trainer van Wijhe’92 1. Vanaf komend seizoen zal hij het eerste team van Wijhe’92 gaan leiden. Wie is John Beijen? Waarom heeft John voor Wijhe gekozen? Blijft hij technisch willen voetballen? En neemt hij staf mee vanuit Zwolle? Je hoort de antwoorden allemaal in onderstaand interview.
 • Salland Sport/interview: Tim Bloemen blijft bij SV Broekland (17-01-21)
  De 23-jarige Tim Bloemen blijft in ieder geval nog een jaar bij SV Broekland Dames 1. Waarom blijft hij? Vindt hij het lastig om oudere speelsters te trainen en coachen? En wil hij met Sv Broekland in het voorjaar het liefst in de zaal, veld of op de beach een competitie spelen? Dat en meer in onderstaand interview!
 • Inhoud 435ste uitzending Salland Sport (17 januari 2020)
  Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! We gaan bellen met een nieuwe voetbaltrainer en een verlengende handbaltrainer. John Beijen is de nieuwe trainer van Wijhe’92. Hij komt vertellen over de overstap van de zaterdagse Zwolse club naar de zondagse Wijhese club. Tim Bloemen is sinds dit seizoen de trainer van de handbalsters van Broekland Dames

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie