Salland Sport

Salland Sport (voorheen Airplay Sport) is het sportprogramma van Salland1. Het programma is iedere zondag te horen tussen 14:00-18:00 uur en is gericht op de sportactiviteiten in Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. In dit programma wordt het laatste sportnieuws behandeld en is er aandacht voor de diverse live wedstrijden in de regio.

Daarnaast is er bij iedere competitie- of bekerwedstrijd van Go Ahead Eagles een extra uitzending van Salland Sport, waarbij er live geschakeld wordt met het stadion.

In Salland Sport wordt wekelijks live verslag gedaan van diverse voetbal- en handbalwedstrijden. Verder is er ook aandacht voor andere sporten zoals volleybal, hockey, rugby en waterpolo. Tussen 16.00 en 18.00 uur zijn er nabeschouwingen met spelers en trainers te horen van de gespeelde wedstrijden. Ook is het sportprogramma erg actief met nieuws op deze site en op de sociale media kanalen van Salland Sport op Facebook, Twitter en YouTube.

De uren met de interviews en nabeschouwingen, tussen 16.00 en 18.00 uur op zondag, worden op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur herhaald.

Presentatie studio: Bert Liefers, Luuk Steerneman, Arie Vet, Melvin Peters, Arend Koldenhof
Commentatoren stadion: Erik van Luttikhuizen, Patrick Kieftenbeld, Gert-Jan van den Berg

We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s die een hobby zien in het maken van sportradio. Heb je interesse om aan het programma mee te werken? Check dan de pagina ‘Vacatures’ in de menubalk.

Contactgegevens Salland Sport: Tijdens de uitzending: Bellen/appen naar 0572-360188

Meest Recente Sportberichten