Salland Sport (voorheen Airplay Sport) is het sportprogramma van Salland1 (voorheen Airplay Radio). Het programma is iedere zondag te horen tussen 14:00-18:00 uur en is gericht op de sportactiviteiten in Olst-Wijhe en Raalte.

In Salland Sport wordt wekelijks live verslag gedaan van diverse voetbalwedstrijden en zo nu en dan ook sportactiviteiten. Verder zijn er  tussen 16.00 en 18.00 uur nabeschouwingen te horen van de gespeelde voetbal- en handbalwedstrijden, wordt het laatste sportnieuws behandeld en wordt er aandacht besteed aan zo veel mogelijk sportactiviteiten d.m.v. interviews en reportages. Daarnaast is het sportprogramma erg actief met nieuws op deze site en op de sociale media kanalen van Salland Sport op Facebook, Twitter en YouTube.

De nabeschouwingen worden op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur herhaald.

Presentatie: Bert Liefers en Luuk Steerneman

We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s die een hobby zien in het maken van sportradio. Heb je interesse om aan het programma mee te werken? Check dan de pagina ‘Vacatures’ in de menubalk.

Contactgegevens Salland Sport: Tijdens de uitzending: Bellen/appen naar 0572-360188

Meest Recente Sportberichten

 • Salland Sport: Live verslag van de Formule 1 start tijdens de zware crash Grosjean in de GP van Bahrein
  In Salland Sport houden we je tijdens de uitzending ook geregeld op de hoogte van de landelijke en zelfs wereldwijde sporten. Dat leed vanmiddag tot een verslag waarvan Luuk van tevoren nooit had gedacht dat dat zo zou eindigen. In het fragment hoor je het live verslag van de start van de Formule 1 GP van Bahrein.
 • Salland Sport/interview: Johan Karstens over AV Salland en het effect van hardlopen wat betreft Coronaklachten
  Vanmiddag spraken we Johan Karstens van AV Salland in Salland Sport. Hardlopen is een sport wat momenteel nog wél mogelijk is in groepen van vier. Met Johan spreken we over de vereniging, hebben we het over looptechnieken en de positieve effecten van sporten op de zwaarte van klachten door het Coronavirus.
 • Inhoud 428ste uitzending Salland Sport (29 november 2020)
  Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! We gaan bellen met Johan Karstens van AV (Atletiek Vereniging) Salland en hebben we het laatste sportnieuws. Naast sportnieuws is er een nieuwe top 40, wie van de drie met Kensington en Kijk op het Nieuws over de besluiten rondom de N35. Heb je sportnieuws uit Salland dat je
 • Inhoud 426ste uitzending Salland Sport (15 november 2020)
  Vandaag hebben we een feestelijke uitzending in Salland Sport. Gisteren was het namelijk 10 jaar geleden dat de eerste sportuitzending werd uitgezonden. Daarom gaan we vandaag bellen met oud medewerkers Chris Bouwmeester, Justin Voppen en Stefan van Riel. Hoe kijken zij erop terug en wat doen ze nu? Daarnaast gaan we ook bellen met trainer Laurens Knippenborg van Rohda Raalte.
 • Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte
  Ook in het seizoen 2021-2022 zal Laurens Knippenborg als trainer/ coach verbonden blijven aan het 1e elftal van Rohda Raalte.Spelers, staf en het bestuur zijn bijzonder tevreden over de huidige samenwerking, waarbij Laurens aangeeft zich thuis te voelenbij onze “warme “ voetbalclub.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie