Inhoud 416ste uitzending Salland Sport (6 september 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! Het is het tweede weekend van de bekercompetitie en we zullen weer zorgen voor verslag van de wedstrijden en de nodige nabeschouwingen. Ook houden we live de tussenstanden bij en komt het laatste sportnieuws weer voorbij.

Door clubcorrespondent Jan van der Sluis wordt verslag gedaan van de bekerwedstrijd Wijhe ‘92-SDOUC. Daarnaast gaan we in ieder geval nabeschouwen met Laurens Knippenborg van Rohda Raalte, Alex Booij van SV Broekland en Hendri Zwinselman van SV Raalte.

Heb je sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter of Facebook. Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188. Via deze kanalen kun je ook bij ons terecht als je clubcorrespondenten hebt die op zondagmiddag zo nu en dan verslag willen doen van de (voetbal)wedstrijden.

Salland Sport is elke zondag te beluisteren vanaf 14:00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

P.S. We zijn altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die graag wat met sport en radio willen doen! Wil je deel worden van het team? Mail dan naar sport@salland1.nl. Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verslaggeving, redactiewerk, Social Media, presentatie en techniek. We zullen je begeleiden om er rustig an in te rollen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie