Het weekend van… Mariënheem op Salland1!

Bron: Plaatselijk Belang Mariënheem Facebook

Rond de langste dag van het jaar vindt jaarlijks het Midzomerfeest in Mariënheem plaats. Dit jaar helaas niet fysiek, maar wel op de radio! Zowel bij ons als Salland1 zijnde als in Mariënheem zelf. Ze gaan namelijk dit jaar weer Midzomerradio maken van vrijdag 7.00 uur tot en met zondag 16.00 uur. Net als elke andere plaats in Salland zetten we ook Mariënheem in een positief daglicht. Daarom is dit weekend ‘Het Weekend van Mariënheem!’ We gaan het Midzomerfeest op Salland1 vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Mariënheem’.

Op zaterdagavond zullen we in ‘Welkom in de Feesttent!’ even contact maken met Mariënheem. Op zondagmiddag zenden we in ‘De Zondag van Mariënheem’ om 15.45 uur de top 3 van de Mariënheemse top 40 uit. Daarna zullen we tussen 16.00 en 18.00 uur terugblikken op Midzomerradio. Uiteraard zullen ook de andere vaste items aan bod komen.

Voor beide programma’s zijn we nog opzoek naar input van de inwoners van Mariënheem. De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie