Het weekend van… Luttenberg op Salland1!

Het duurt nog twee weken, maar de pre-party van het Luttenbergsfeest vieren we dit weekend alvast! Het Luttenbergsfeest vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van de bouwvak en ondanks de Coronacrisis gaat het feest ook zo veel als mogelijk door. Het programma wordt geregeld geüpdatet en is te vinden via deze link. Dit weekend blikken we alvast vooruit op het feest. Het daadwerkelijke feest inclusief top 700 is over twee weken te volgen bij de collega’s van Vechtdal FM. Daarom is aankomend weekend op Salland1 alvast ‘Het Weekend van Luttenberg!’ We gaan het Luttenbergsfeest pre-party vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Luttenberg’. Als dat geen dondersmooie pre-party wordt…

Heb je nog andere ideeën voor beide programma’s? Laat het dan aan ons weten! De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Voel je vrij en wees creatief! Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie