Het weekend van… Lierderholthuis op Salland1!

Bron: Facebook Feestweekend Lierderholthuis

Het Feestweekend Lierderholthuis vindt dit jaar uiteraard niet in de gebruikelijke vorm plaats, maar er wordt wel feest gevierd in Lierderholthuis dit weekend. Daarom is dit weekend ‘Het Weekend van Lierderholthuis!’ We gaan het Feestweekend Lierderholthuis vieren op zaterdagavond in ‘Welkom in de Feesttent!’ en op zondagmiddag in ‘De Zondag van Lierderholthuis’.

Zaterdagmiddag gaat de kermis-on-tour plaatsvinden. Per straat gaat er een feestje worden gevierd met daarbij een typische Straat Plaat. Daarnaast worden er verkoelende versnaperingen uitgedeeld. Op deze manier wordt er met inachtneming van de RIVM maatregelen toch nog feest gevierd in het dorp. Op zaterdagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur vindt het feest plaats. Salland1 is erbij en zal dit weekend de opnames uitzenden.

Daarnaast zijn we voor beide programma’s nog opzoek naar extra input. De input kan van alles zijn: van optredens tot interviews en van verhalen tot spelletjes/quizzen. Stuur het door naar onze app, naar luuk@salland1.nl, naar bert@salland1.nl of onze Facebookpagina! Ook ideeën voor andere plaatsen in de toekomst zijn alvast welkom!

Meer weten over het programma of is er nog iets onduidelijk? Check deze link voor meer uitleg! Geen antwoord gekregen? Neem dan contact met ons op via de bovengenoemde contactmogelijkheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie