Good Time Jazz start met Farmhouse Jazzband in De Fermerie

Jazz liefhebbers opgelet, op 15 oktober begint de concert reeks weer in de Fermerie in Deventer. Van 15:00 tot 17:00 uur treedt de jazzband Farmhouse Jazz & Blues op om er een mooie middag van te maken.

De band speelt voornamelijk in Nederland, Duitsland, Denemarken, Zwitserland en Luxemburg. En komt nu dus op bezoek in Deventer om onder meer jazz en R&B muziek te maken. Zij zullen zorgen voor een energieke, enthousiaste sound met verzorgde arrangementen. “Ik heb deze top band al eerder gezien, en geloof mij het is echt vuurwerk wat deze band doet!” aldus René van der Klooster, oprichter van de Good Time Jazz.

Stevige Swing
De basis ingrediënten bevatten een stevige swing met veel drive. Door deze combinatie heeft de band zich in korte tijd weten te onderscheiden van andere bands. Een optreden van de Farmhous is een feest voor jong en oud, waarbij niemand stil kan zitten en waar de gasten naar de dansvloer gezongen worden.

Bandleden
In de frontline van de blazersselectie staan Michael Muller, Hans van Wermeskerken (band manager), klarinettist/saxofonist/gitarist/zanger Michiel Pos en Wim Vreeburg (klarinet, saxen). Verder wordt de band aangevuld met Cees Heegstra op de drums, Carla Tavenier-Kok op contrabas en Gerard Tavenier op de gitaar en banjo.

Foto: Farmhouse Jazzband

Een nieuw leven
In 1981 werd de band opgericht door ex-leden van het bekende orkest Stable Roof Jazz Band. De band had een grote populariteit in zowel binnen- en buitenland. Echter werd de band na een paar jaar opgeheven. Toch werd er in 2014 nieuw leven ingeblazen, opnieuw door ex-leden van de Stable Roof Jazz Band.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer