Grootse festiviteiten bij het Dorpsfeest in Diepenveen

De inwoners van Diepenveen hebben dit weekend geluk, en kunnen zich alvast klaar gaan maken voor een spectaculaire dorpsfeest. Het jaarlijkse Dorpsfeest Diepenveen staat voor de deur en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Verschillende artiesten
Er zal dit jaar een breed scala aan artiesten optreden om de inwoners van Diepenveen een geweldige show te presenteren. Deze variatie aan artiesten bestaat onder andere uit: Saxofoniste Kirsten, bekend om haar geweldige improvisatie, zal een krachtige show geven waarin ze de sterren van de hemel blaast. Otto Wunderbar, de meest geboekte oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland, zal Diepenveen echt omtoveren tot een Partyparadijs met zijn live show vol entertainment, waarin hij de allerbeste partyknallers zal draaien. Dit zijn niet de enige artiesten die dit weekend zullen veranderen in een topfeest, wil je de gehele line-up bekijken, check dan de website.

Uitgebreide selectie aan activiteiten
Het weekend zal naast de live muziek gevuld worden met een brede variatie aan activiteiten, zoals onder andere: Een Drone race, klaverjastoernooi, badeenden race, vogelschieten. Samen met de kermis kan het weekend dan eigenlijk niet meer stuk.

Donderdagavond heeft Luuk Steerneman gesproken met met Jasper Smid en Sarah de Groot (twee van de organisatoren) tijdens de Steerneshow. Er werd onder andere verteld wat hun eigen beste herinneringen aan het feest zijn, hoe laat de partybus teruggaat en wat voor een spectaculaire vuurwerkshow er op het einde van het feest zal zijn. Het hele fragment is hieronder te luisteren.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer