Ga off-road met Riesewijk’s Sterrato Sallandia Gravelride

Voor de echte fietsfanaten die van natuur houden, is Gravelride een evenement om in de agenda te zetten. Op zondag 17 september kan je als een ware “gravelaar” meedoen aan een prachtig fietsevenement in Salland. Er zijn verschillende routes uitgestippeld. Niet over de normale openbare wegen, maar op onverharde wegen.

De organisatie WSV de Zwaluwen heeft drie verschillende routes uitgezocht die bij jou passen. Of je nou beginnende bent of ervaren, er is voor ieder wat wils. Zo is de kortste route 40 kilometer en wanneer je de routes combineert, kan je 130 kilometer off-road fietsen. Over iedere route fiets je over kronkelende bospaden en langs boeren erven.

Gegarandeerde gezelligheid
Zowel de start, pauzes en finish van het evenement zijn bij Stadsboerderij Heerlijkheid de Linde in Schalkhaar, aan de rand van Deventer. Deze biologische boerderij en horecagelegenheid is voor één dag omgetoverd tot een sfeervol fietsfestivalterrein. Bij de start wordt er gezorgd voor een bak koffie, tijdens de pauze zijn er voldoende snacks en sportdranken om te consumeren. Bij de finish zal er live muziek verzorgd worden door The Sprockets. Daarbij kan je genieten van een frisje of biertje van een lokale micro brouwerij en van een biologische hamburger of vegaburger.

Herrinering
Het Gravelride evenement zal je niet snel vergeten, als het aan de organisatie ligt althans. Zo krijg je een goodiebag mee en zal de organisatie voor een blijvend en bruikbaar aandenken voor de ware gravelaar.

Meer informatie op de site van Sterrato Sallandia.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer