Fiets je weg langs de IJssel met Rondje Pontje Rock

Het jaarlijks terugkerend evenement Rondje Pontje Rock zal weer van zich laten horen in september 2023. Op zondag 10 september kan je tussen 11:00 en 17:00 uur heerlijk genieten op het terras met goede livemuziek. Dit is wat Rondje Pontje Rock is en wat je ervan kan verwachten.

Voor de vierde keer zal Rondje Pontje Rock op 10 september van start gaan. Op 5 verschillende horecalocaties kan er genoten worden van livemuziek. Om iedere locatie te bezoeken is er een Rondje Pontje van 65 kilometer af te leggen met de fiets. Als dat te veel klinkt is er een alternatieve route van ruim 20 kilometer. Een vaste fietsroute is er niet, dus je mag zelf bepalen op welke locatie je start en eindigt. Maar ook in welke volgorde je deze locaties bezoekt.

Strippenkaart
Om iedere locatie te kunnen bezoeken, moet de IJssel overgestoken worden. Wij raden je niet aan om fietsend te water te gaan. In plaats daarvan is er een 5-strippenkaart voor het pontje. Met deze kaart ter waarde van 16 euro er is op elke locatie een drankje te verkrijgen, met uitstekende livemuziek. Met gebruik van de strippenkaart kan je met de twee pontjes Wijhese Veer en Olser Veer de IJssel oversteken met de fiets. Online kan je tot 10 september alvast je strippenkaart kopen.

Tekst gaat verder onder foto

De band Brick Top
Foto van Facebookpagina: Rondje Pontje Rock

Verschillende bands
Op zondag 10 september wordt er rustig gestart om 11:00 uur met singer-songwriters. Naarmate de dag vordert wordt de muziek, van Rock & Roll tot Blues, steeds heviger. Rondje Pontje Rock kondigt op Facebook aan dat de groep Brick Top voor een stevige rockshow zal zorgen in Olst. Ook zal Voodoo Woman, de blues sensatie uit Raalte, van de partij zijn met een ijzersterke frontvrouw. Zij zullen spelen in Wijhe.

Een boel chaos
Aan het einde van de dag wordt er afgesloten met een afterparty in Wijhe. Niemand minder dan The Sweatshirts zal zich in het zweet werken om het een geweldige show te laten worden. De jonge band heeft al aardig wat festivals op hun naam staan. Zo hebben zij gespeeld bij de Zwarte Cross, het Elshoffeest en het Oranjefeest. Er is een boel chaos, classic rock, te gekke medleys en boerenrock te verwachten.

The Sweatshirts aan het optreden
Foto van Facebookpagina: The Sweatshirts

Kijk voor meer informatie over Rondje Pontje Rock op Facebook of klik hier.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer