Diepenveen weer traditioneel gekleed

De vv Diepenveen is achter de schermen lang bezig geweest met het ontwerpen van een nieuw voetbalshirt. De wens was het traditionele shirt weer in te voeren. Dat is, met behulp van een ander kledingmerk, uitstekend gelukt. De shirts werden afgelopen weekend tijdens een feestelijke kick-off uitgedeeld aan alle spelers.

Afgelopen weekend was het dan zover: de nieuwe shirts werden uitgedeeld en de vele sponsors werden even in het zonnetje gezet. Want dat er veel bedrijven zijn die vv Diepenveen een warm hart toedragen, werd wel duidelijk. Alle teams van DSC hebben een eigen sponsor, allemaal die uit Diepenveen komen of erg betrokken zijn met de club.

Nieuwe shirts
Alle teams, van de mini’s tot aan het 1e elftal, speelden in de nieuwe shirts; verschillende elftallen met verschillende sponsors. Er werden ook nieuwe sokken en nieuwe korte broeken uitgedeeld, gekregen van de club. Zelfs de keepers kregen een prachtig nieuw setje wat zorgt voor eenheid binnen de vereniging.

Enthousiast
Op de zaterdag werden de wedstrijden van de competitie gespeeld en op de zondag speelden de mini’s van Diepenveen tegen andere clubs een toernooitje. Het was ontzettend leuk hoe enthousiast al deze kinderen op het grote veld partijtjes aan het spelen waren!

Sponsors
De zaal bij de kantine op sportpark De Zunnebargh was het hele weekend versierd en ieder team kreeg van de sponsorcommissie, voor de te spelen wedstrijd, de nieuwe kledingsets overhandigd waarna er een teamfoto werd gemaakt met de betreffende sponsor erbij. Ook deze sponsors waren afgelopen zondag uitgenodigd voor een drankje en gezelligheid.

Herkenning
De shirts zorgden bij vele, toch wel wat oudere leden, voor een blijk van herkenning. Ze waren weer als vanouds: gele baan op de zwarte shirts. De jeugdige leden moesten er even aan wennen; ze vonden het een beetje saai, maar dat komt vast goed.

Marion Broeknellis

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer