Deventer Schouwburg Viert de Liefde op 10 januari

Voorafgaand en na afloop van de voorstelling Het Huwelijk met Huub Stapel organiseert de Deventer Schouwburg de eerste ‘Vier de Liefde’ markt. De avond start om 19.00 uur en is GRATIS toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling ‘Het Huwelijk’ van Huub Stapel en Renee van Bavel ‘zingt Herman van Veen | Mensenkind’.

10 januari, de avond van ‘Het Huwelijk’. En dan is het ook nog volle maan! Grijp je kans en bezoek de ‘Vier de Liefde’ markt op de Panoramafoyer van de Deventer Schouwburg. Hier kun je terecht voor informatie en demonstraties van Studio Perfect (yoga), Gezondheid Schalkhaar (massage), Schoonheidssalon Beauty Care, Your Travel (reizen) en Take Off Gezond Leven (voedingsadvies).

Liefdesbezegelaars

Ook liefdesbezegelaars Senta en Michiel zitten voor je klaar. Of je nu komt met je partner, een familielid, een vriendin of vriend, zij brengen je in contact met de unieke energie van jullie liefdesband. Gun jezelf dit moment, neem plaats en ervaar hoe het is om je in het hier en nu te verbinden met de ander. Laat je raken door de woorden die in ons opkomen en het ‘huwelijk’ tussen jullie energieën beschrijven.

Vier de liefde.

Verwen jezelf met ontspanning.

Ga voor Gezondheid.

Kom gezellig langs vanaf 19.00 uur!

Kaartverkoop voor de voorstelling van Huub Stapel (20.00 uur) en Renee van Bavel ( 20.30 uur) via www.deventerschouwburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie