Renee van Bavel zet klassiekers van Herman van Veen in een nieuw licht

Vrijdag 10 januari zingt zangeres Renee van Bavel in de Deventer Schouwburg klassiekers van Herman van Veen zoals ‘Liefde van later’ en ‘Suzanne’. Meer dan de moeite waard volgens Herman Van Veen die haar uitvoering van zijn nummers “puur en prachtig” noemt.

Een avondvullend theaterconcert met het vroege werk van Herman van Veen uit de tijd dat de zanger de leeftijd had die Renee nu heeft. Met haar eigen verhalen en observaties zet Renee, begeleid door pianist Dirk Flatau, de bekende klassiekers van de zanger in een nieuw licht.

“Renee van Bavel, ze lijkt op de koppige roodharige prinses uit de film Brave en zingt als een jonge Nederlandse Joni Mitchell.” | Herman van Veen

EXTRA: ‘Vier de Liefde’ markt

Bezoek voorafgaand of na afloop van het concert de ‘Vier de Liefde’ markt op de Panoramafoyer van de Deventer Schouwburg. Hier kun je terecht voor informatie en demonstraties van Studio Perfect (yoga), Gezondheid Schalkhaar (massage), Schoonheidssalon Beauty Care, Your Travel (reizen) en Take Off Gezond Leven (voedingsadvies). Of kom naar de liefdesbezegelaars Senta en Michiel. Of je nu komt met je partner, een familielid, een vriendin of vriend, zij brengen je in contact met de unieke energie van jullie liefdesband. Gun jezelf dit moment, neem plaats en ervaar hoe het is om je in het hier en nu te verbinden met de ander. Laat je raken door de woorden die in ons opkomen en het ‘huwelijk’ tussen jullie energieën beschrijven.

Vier de liefde. Verwen jezelf met ontspanning. Ga voor Gezondheid. Kom gezellig langs vanaf 19.00 uur!

Renee van Bavel

Zingt Herman van Veen | Mensenkind

Vrijdag 10 januari 2020

Muziek | 20.30 uur

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie