De klusdienst in Heino weer van start

In het dorp Heino pakt de klussendienst van stichting ouderenwerk de draad weer op.

Sinds het overlijden van klusser Anthonie Pot in 2020 en door de corona lockdowns stond de klussendienst op een laag pitje.

De stichting is hard bezig geweest met het werven van vrijwilligers en heeft de klusploeg weer deels op sterkte. De klussenploeg bestaat uit: Anton Wilms, Bertus Kuiterman, Piet Simons en Klaas Kuiterman. Voor de klussendienst gelden de volgende voorwaarden: het moet gaan om klusjes van maximaal één uur; het mag niet gaan om structureel werk (tuinonderhoud, schilderwerk en dergelijke) en de klussen moeten ten dienste zijn van een persoon en dus niet van een instelling of vereniging.

Het werkgebied van de klussers is de oude gemeente Heino. Er hoeft niks voor betaald te worden, maar een bijdrage van maximaal 5 euro als donatie aan de stichting mag. Aanvragen zijn mogelijk tijdens kantoortijden via de receptie van het Wooldhuis 0572-39 83 98 en in geval van nood, buiten kantoortijden:  06 25 11 63 67.

Marcel Middelveld
Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,020VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer