Go Ahead Eagles presenteert nieuwe doelman

Go Ahead Eagles heeft een nieuwe keeper gepresenteerd. Vanwege de blessure van Erwin Mulder heeft de club Luca Plogmann naar Deventer gehaald. Plogmann liep afgelopen zomer stage bij Excelsior.

Plogmann (22) tekent tot het einde van het seizoen bij Go Ahead. “Luca is een talentvolle Duitse keeper. In de twee dagen die hij met ons heeft meegetraind, heeft hij het beeld bevestigd dat wij op basis van wedstrijdbeelden al van hem hadden. Met de komst van Luca kunnen we het tijdelijk wegvallen van Erwin Mulder opvangen”, zegt technisch manager Paul Bosvelt.

“Ik heb goede dingen gehoord over Deventer en ben ontzettend gemotiveerd om me van mijn beste kant te laten zien”, zegt Plogmann zelf, die bij Werder Bremen vandaan komt. “Na maandenlang individueel te hebben getraind, is het voor mij belangrijk om weer met een team op het veld te staan. Go Ahead Eagles is voor mij op dit moment de beste plek om me verder te ontwikkelen en samen met de club een goed seizoen te draaien.” Bron: www.voetbalprimeur.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer