Sallandschijf deze week: Davina Michelle – Dating The Devil

Tijdens optredens maakt het nummer al enkele maanden onderdeel uit van haar setlist, maar nu is het dan ook een officiële single. Dating The Devil heeft wel een heel andere vibe gekregen dan op het podium, waar ze soms bijna rockt. Zeker de coupletten van de song matchen daar niet mee. Dat laat niet onverlet dat het een lekker catchy track van de Nederlandse zangeres is. Dating The Devil is de vierde song die Michelle dit jaar uitbrengt. Eerder verschenen al Heartbeat, Avastar en This Is My Life.

De tekst van Dating The Devil liegt er niet om. De track gaat over de slechte dingen in het leven die zo verleidelijk zijn. “En dat is niet erg, want soms is het gewoon lekker. Het moest geen zwaar nummer worden, maar juist een feel good-randje hebben. Dat is Dating the Devil,” volgens Davina Michelle. (Bron: www.nieuweplaat.nl/538.nl)

Dating The Devil is komende week de Sallandschijf op Salland1.

Bert Liefers
Naast zijn beroep als financieel adviseur is Bert Liefers actief als presentator en programmamaker bij Salland1. Bert presenteert o.a. Salland Sport, het Top40 Hitdossier en Rockballads.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer