Darters doen gooi naar titel: Kampioen van Overijssel

Het Overijssel Open is een dartstoernooi dat voor het derde jaar op rij wordt gehouden in de WRZV Hallen in Zwolle. Het toernooi bestaat uit verschillende evenementen die plaatsvinden gedurende twee dagen.

Op zaterdagmiddag nemen zowel heren als dames deel aan het Overijssel Darts Championship 2024. Op zaterdagavond wordt er een koppeltoernooi georganiseerd, waarbij darters in paren spelen.

Singles
Op zondag worden de meest prestigieuze titels van het weekend uitgereikt: de heren singles en dames singles van het Overijssel Open 2024. Dit zijn de individuele kampioenschappen voor zowel mannen als vrouwen.

3.000 euro
In totaal wordt er gestreden om een prijzenpot van €3.000,-. Dit bedrag wordt verdeeld onder de winnaars van de verschillende categorieën. Bij de vorige editie van het toernooi waren Vincent Kamphuis, Lerene Rietbergen en Andy de Kruif de grote winnaars.

Darters die nog willen deelnemen, kunnen zich nog inschrijven.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer