Scooteraar gewond na botsing met motor bij Schalkhaar

Woensdagmorgen heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Colmschaterstraatweg en de Nico Bolkesteinlaan in de buurt van Schalkhaar. Een motorrijder en de bestuurder van een snorscooter zijn met elkaar in botsing gekomen. De scooteraar is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit de eerste getuigenverklaring kwam voort dat de scooteraar rechtdoor Schalkhaar in wilde rijden. De motorrijder kwam juist vanuit Schalkhaar en wilde linksaf slaan richting de N348. Zowel de scooteraar als de motorrijder kregen tegelijkertijd groen licht op dat moment. Omdat de motorrijder dat niet doorhad, botsten de twee voertuigen tegen elkaar.

De bestuurder van de scooter kwam ten val en raakte daarbij gewond. Hij werd ter plaatse verzorgd door ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controle. De politie stelt een onderzoek uitvoeren om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer