Dag van de Mantelzorg 2011 “Opgroeien met zorg”


Op 7 of 14 november kunnen de kinderen naar de Gulle Goedzak, Dorpstraat 12 te Hellendoorn. Ze maken daar een koksmuts en gaan vervolgens hun eigen eten klaarmaken. De middagen beginnen om 16.00 uur en het duurt tot 18.00 uur. De activiteit is voor kinderen van 6 – 12 jaar van de basisschool.

Op 10 november kunnen de jongeren komen bowlen en lasergamen bij Kartplaza, Energiestraat 6 te Nijverdal. De avond begint om 18.45 uur en duurt tot 21.45 uur. De activiteit is voor jongeren / jonge mensen van 12 – 25 jaar.

De activiteiten zijn gratis en wanneer de jonge mantelzorgers voor het eerst naar een activiteit van de Vrijwillige Thuiszorg komen, is een vriend of vriendin van harte welkom. Voor vervoer kan in overleg gezorgd worden. De activiteiten zijn voor jonge mantelzorgers uit de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Rijssen-Holten, Twenterand, Olst-Wijhe, Heino en Staphorst.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met Helma Boorsma (Consulent Jonge Mantelzorgers). Dit kan door te mailen naar hboorsma@vrijwilligethuiszorg.nl of te bellen met 0548-638830

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie