Zeer geslaagd NTK 2011


Dinsdag 25 oktober vond op het sportpark van SC Overwetering een voorronde van het NTK (Nederlandse Techniek Kampioenschappen) plaats.
Een vijftigtal enthousiaste kinderen oefende vanaf 10.00 uur ?s morgens, onder leiding van SportPartners, intensief op de technische oefeningen. Daarbij geholpen door een mooie nieuwe bal en gestoken in een mooi nieuw shirt van het NTK.

SportPartners kreeg daarbij assistentie van de trainers van de jeugdafdeling, die daarvoor in de Meulensteen methode waren opgeleid. Afwissend werden techniektrainingen gedaan, waarna de aangeleerde truckjes in partijvormen werden geoefend. Na de sportlunch gingen de oefeningen verder
Naarmate de middag verstreek zagen de trainers en de ouders het vertrouwen en het lef bij een speler of speelster om een acties te ondernemen toenemen en ook steeds vaker lukken. Tegen vier uur gingen alle kinderen vermoeid, enthousiast, maar zeer tevreden huiswaarts. Iedereen was deze dag ?winnaar?, maar Jens Bos, Dennis Willemsen en Oscar Kappert werden uiteindelijk winnaar in hun leeftijdscategorie en mogen naar de finale van Het Nederlands Techniek Kampioenschap.
Alle deelnemers zijn een ervaring rijker en kunnen het geoefende straks in hun team tijdens trainingen en/of wedstrijden in de praktijk brengen.
SC Overwetering kan terugkijken op een zeer geslaagd NTK 2011.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer